Ezek a csábító mini piték melegen tálalva a legfinomabbak, de igazság szerint 5 másodperc a mikróban másnap is csodát tesz velük. 🙂 Az elkészítésük kicsit időigényes, ennek ellenére ez is...
Ez a kelt tészta egy alaprecept valójában, amit nyugodtan felhasználhatunk sós péksütemények elkészítéséhez is. Elég a cukor és a só arányát felcserélni és már készülhet is egy finom pizzás csiga,...
Franciaországban kóstoltam igazi eclairt, így egyből magasabbak lettek az elvárásaim saját próbálkozásaimat illetően. Ezzel a recepttel viszont mindenki meg lehet elégedve, mert akárcsak az eredeti, ezek a fánkok roppanósak és...
Ez a recept a Nagy Sütiskönyvből származik, amit mostanában kaptam. Jöttek a januári szüli- és névnapok, így nem is kellett egyéb indokot találni, hogy megsüssük ezt a tortát (indok azért...
Ha szeretitek a marcipánt, akkor ezt az édességet se hagyjátok ki! Mandula helyett a dióé a főszerep, ettől és a mutatós formájától igazán karácsonyi ez a süti. Gyerekekkel is könnyű...
Sokféle brownie receptet kipróbáltunk már, ez tipikusan egy olyan süti, amiből nehéz megtalálni az igazi változatot. Legalábbis a saját magunk által igazinak tartottat, mert van, aki lágyabban szereti vagy pont...
Szülinapra készült ez a torta, ami teljes mértékben az ünnepeltre lett hangolva. Csokit, gyümölcsöt na és a profiterolt kellett összehangolni, így született meg ez a ribizlis főzött krémes finomság. Időigényes,...
Ha egyszer megküzdünk az égetett tésztával és odafigyelünk a részletekre, akkor a profiterol egy olyan édesség lesz, amit újra meg újra elkészítünk. Könnyed tészta vaníliakrémmel töltve és csokimártással meglocsolva… még...