Ez egy olyan klasszikus, amit szerintem nem lehet megunni, és családi eseményeken, ünnepeken valahogy mindig az asztalra kerül. Nem kell tartani ettől a recepttől, mert igazán könnyű elkészíteni! Az egyetlen...
Könnyű kevert tészta almával kirakva, ami frissen és melegen ellenállhatatlan. Bárki nekiállhat, szép és finom lesz a végeredmény, és még különösebb sütési tudomány sem kell hozzá!
Jól bevált recept, amit nem cserélnék le másra, mert ez így tökéletes!! A tészta még a sajtkrémes máz nélkül is finom, szaftos és puha, a krémmel együtt pedig verhetetlen. A...
Ez a recept eléggé rendhagyó, mert valójában pontos mennyiségeket nem tudok leírni. Egészen egyszerűen azért, mert a sós karamellás sütinyalókám (az angol megfelelő szerintem sokkal jobb “cake pop”) maradékokból keletkezett…...
Szülinapra készült ez a torta, így fontos volt, hogy az ünnepelt ízlésének megfeleljen. Ne legyen túl édes, túl habos, túl csokis… Jó hír azért, hogy a gyümölcs minden formában és...
Ezek a csábító mini piték melegen tálalva a legfinomabbak, de igazság szerint 5 másodperc a mikróban másnap is csodát tesz velük. 🙂 Az elkészítésük kicsit időigényes, ennek ellenére ez is...
Ez a keksz valójában egy omlós tészta, ami sokban hasonlít a hagyományos linzerhez. Lekvárral összeragasztott finom puha sütemény egy kis plusszal: cukormáz és egy kis darab kandírozott cseresznye kerül a...
Ez a kelt tészta egy alaprecept valójában, amit nyugodtan felhasználhatunk sós péksütemények elkészítéséhez is. Elég a cukor és a só arányát felcserélni és már készülhet is egy finom pizzás csiga,...
Ez a recept a Nagy Sütiskönyvből származik, amit mostanában kaptam. Jöttek a januári szüli- és névnapok, így nem is kellett egyéb indokot találni, hogy megsüssük ezt a tortát (indok azért...
Ha szeretitek a marcipánt, akkor ezt az édességet se hagyjátok ki! Mandula helyett a dióé a főszerep, ettől és a mutatós formájától igazán karácsonyi ez a süti. Gyerekekkel is könnyű...