A karamellel kicsit úgy vagyok, mint Gombóc Artúr a csokoládéval…mindegy, hogy édes vagy sós, krémes vagy kemény, én mindenhogy szeretem. Ez a süti pedig előhozza az igazán finom ízeit a...
Tökéletes állagú karamell öntet, amit melegen és hidegen is felhasználhatunk. Almás pite, sajttorta vagy egy sima piskóta is új életre kel, ha ezzel az öntettel kínáljuk. Glükóz szirupot nem egyszerű...
Franciaországban kóstoltam igazi eclairt, így egyből magasabbak lettek az elvárásaim saját próbálkozásaimat illetően. Ezzel a recepttel viszont mindenki meg lehet elégedve, mert akárcsak az eredeti, ezek a fánkok roppanósak és...
Ez a recept a Nagy Sütiskönyvből származik, amit mostanában kaptam. Jöttek a januári szüli- és névnapok, így nem is kellett egyéb indokot találni, hogy megsüssük ezt a tortát (indok azért...
Nagyon szeretem ezt az olasz édességet (és mindent, ami olasz), de eddig csak étteremben vagy bolti verzióját próbáltam. A hétvégi lasagne meghozta a kedvem, hogy jobban utána járjak ennek a...