A karamellel kicsit úgy vagyok, mint Gombóc Artúr a csokoládéval…mindegy, hogy édes vagy sós, krémes vagy kemény, én mindenhogy szeretem. Ez a süti pedig előhozza az igazán finom ízeit a...
Ez a recept eléggé rendhagyó, mert valójában pontos mennyiségeket nem tudok leírni. Egészen egyszerűen azért, mert a sós karamellás sütinyalókám (az angol megfelelő szerintem sokkal jobb “cake pop”) maradékokból keletkezett…...
Tökéletes állagú karamell öntet, amit melegen és hidegen is felhasználhatunk. Almás pite, sajttorta vagy egy sima piskóta is új életre kel, ha ezzel az öntettel kínáljuk. Glükóz szirupot nem egyszerű...
Ezek a csábító mini piték melegen tálalva a legfinomabbak, de igazság szerint 5 másodperc a mikróban másnap is csodát tesz velük. 🙂 Az elkészítésük kicsit időigényes, ennek ellenére ez is...
A receptes füzetet bizony érdemes néha az elejétől átlapozni, böngészni, hogy újra rábukkanhassunk rég elfeledett finomságokra. Ez a sütemény is egy ilyen nosztalgiázó olvasgatás során került a szemem elé és...
Nagyon szeretem ezt az olasz édességet (és mindent, ami olasz), de eddig csak étteremben vagy bolti verzióját próbáltam. A hétvégi lasagne meghozta a kedvem, hogy jobban utána járjak ennek a...