1 db tojás | |
1 pohár porcukor | |
1 pohár tejföl | |
1 pohár finomliszt | |
fél csomag sütőpor | |
1 csipet só | |
2 nagyobb alma | |
3 ek. barna cukor | |
1 kk. fahéj |
Könnyű kevert tészta almával kirakva, ami frissen és melegen ellenállhatatlan. Bárki nekiállhat, szép és finom lesz a végeredmény, és még különösebb sütési tudomány sem kell hozzá!
1
Elvégezve
|
A tojást a porcukorral robotgéppel kikeverjük, majd hozzáadjuk a tejfölt. |
2
Elvégezve
|
A lisztet a sütőporral és a sóval összekeverjük és az egészet beleforgatjuk a tojásos masszába. |
3
Elvégezve
|
A pitesütőt (kb 28 cm) kivajazzuk. |
4
Elvégezve
|
A tésztát beleöntjük a formába. |
5
Elvégezve
|
A sütőbe tesszük, és kb 30 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizhetjük! |
6
Elvégezve
|
|